Zvezdin vezista napisao 3 pesme i priču u karantinu: Uglavnom su ljubavne, volim Šantića, Dučića...

Vulić je na pravi način iskoristio pauzu

  • 4
Miloš Vulić Foto: Marko Jovanović

Ako iz ove pauze zbog pandemije veziosta Crvene zuvezde Miloš Vulić može da izvuče nešto dobro, onda je to svakako višak vremena koji je iskoristio za "druženje" sa knjigom i olovkom.

Poznat kao neko ko voli da čita knjige i piše pesme, Vulić je tokom karantina u svom rodnom Kruševcu stvorio "nekoliko dela."

- Napisao sam tri pesme i jednu priču u poslednjih mesec dana. S obzirom da volim Šantića, Dučića, pesme su uglavnom ljubavne, životne. Posvećene dragim osobama, porodici, devojci - rekao je Vulić za zvaničan sajt Zvezde i dodao:

- Međutim, celokupna situacija oko pandemije korona virusa i sve strahote koje je donela i nama i svetu inspirisali su me da napišem jedan tekst o tome. Ne pišem često priče ali aktuelni trenutak je tekav da sam morao misli da stavim na papir.

Vulić ističe da je sve to deo njegove intime, ali ne odbacuje mogućnost da ih jednog dana objavi.

- Pesme pišem određenim osobama i poklanjam ih. Smatram ih intimom, a one koje sam pisao za svoju dušu su u fascikli. Međutim, u poslednje vreme sam rešio da čuvam kopije svih pesama koje napišem pa ćemo videti jednog dana šta će sa njima biti - ostao je Vulić nedorečen.

Priznao je Vulić i da jedva čeka nastavak sezone.

Miloš Vulić Foto: Marko Jovanović

- Dobra vest, koliko čitam je da će se sezona završiti. Na koji način videćemo,ali bitno je da ćemo se ishod Supelrige rešavati na terenu gde smo dominirali do prekida. Treniramo mi prilično intenzivno kod kuće, ali ništa ne može da zameni teren, rad sa loptom i pogotovo utakmice.

- Nedostaje mi sve to ali sada je najbitnije da do kraja Vanrednog stanja svi ostanemo zdravi. I fizički i mentalno. Nadam se da ćemo uskoro nastaviti tamo gde smo stali sredinom marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F.

    18. april 2020 | 12:52

    Crveno-beli mi smo sa vama i kada je radost i kada je bol....

  • Goran F .

    18. april 2020 | 13:13

    Ja sa odrastao na "severu" i uglavnom znam skoro sve zvezdine pesme,a igrao sam fudbal u beogradskoj zoni koja je bila jaka kao sada Super liga...pozdrav Goran1972

  • Wayout

    18. april 2020 | 12:52

    Ajd ti u pesnike, za fudbal nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA