Veliki udarac za Metalac: Preminuo sekretar ovog kluba, i to na svoj rođendan

Kako se navodi u saopštenju, Aleksandar Simović je bolovao od teške bolesti

  • 0
FK Metalac

Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Aleksandar Simović, sekretar FK Metalac iz Gornjeg Milanovca, preminuo je u 40. godini života!

Simović je bitku sa teškom bolešću izgubio 16. aprila, i to na svoj rođendan, stoji u saopštenju tima iz Prve lige Srbije.

- Poštovani prijatelji, sa velikom tugom koju u ovom trenutku osećamo, obaveštavamo sve navijače, ljubitelje fudbala u Srbiji, sve Milanovčane, da je naš sekretar Aleksandar Simović izgubio bitku sa teškom bolešću koju je mesecima vodio.

- Sudbina je htela da 16. aprila 2020. godine, upravo na Saletov 40. rođendan, ostanemo bez jednog od onih koji su na najverodostojniji način predstavljali sve ono što nas povezuje oko dragog nam kluba. Otišao je Sale tiho i mirno, baš onako kako je i živeo. Aleksandar Simović na mestu sekretara kluba proveo je nešto više od četiri godine, za kratko vreme postao jedan od “stubova kluba”, dostojanstveno reprezentujući profesiju kojom se bavio i klub za koji je radio.

- Pored angažmana u FK Metalac Sale se bavio i streljaštvom, kao sudija u tom sportu, a bio je član i SD “Predrag Jeftić – Škepo”, sve sa diplomom Fakulteta bezbednosti.

- Pored ogromnog gubitka koji nas je zadesio, teško pada i činjenica da se od Saleta nećemo oprostiti na odgovarajući način, obzirom da će se sahrana obaviti samo u krugu najuže porodice, zbog policijskog časa i vanrednog stanje koje je na snazi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FK Metalac - Gornji Milanovac (@fkmetalacrs) on

 

- Utakmice će se igrati, bodovi osvajati-gubiti, a sećanje na tebe večno će živeti! Roditeljima, bratu i sestrama preminulog nam Saleta najiskrenije saučešće - stoji u saopštenju Metalca.

Podsetimo, tim iz Gornjeg MIlanovca je lider PLS zajedno sa Grafičarem i blizu je toga da se vrati u najelitniji rang.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA