Meridianova uskršnja ponuda – lige petice, azijski fudbal i Playstation na poklon

Danas su na terenu sve sami favoriti čije se pobede ne dovode u pitanje - Dortmund, Mančester junajted, Liverpul, PSG, Inter, Juve...

  • 55
fudbalski stadion u Turkmenistanu u Ašgabatu Printskrin: Youtube/Jonny Blair

Kao što ste navikli, Meridian se i danas pobrinuo da igračima pripremi najbolje kvote i najveći broj opcija za klađenje, a tu su i više nego uzbudljive promocije. Red fudbala, red virtuelnog klađenja, najbolji bonusi a ne zaboravite da je i danas na poklon Sony Playstation 4!

Azijski matine program – bubamara se i dalje kotrlja

Iako je najveći broj fudbalskih liga u prekidu, Meridianbet svakog dana izbacuje bogatu kladioničarsku ponudu i itekako ima šta da se igra. Dok su juče na tiketima dominirali Belorusi, danas čast fudbalske igre brani Azija – lopta će se kotrljati u Tadžikistanu, Turkmenistanu i Tajvanu. Samo na ova tri šampionata Meridianbet je spremio preko 2.000 opcija za klađenje.

Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Globalni hit - prognoziraj simulacije liga petice

Ako vam ne leži fudbalska egzotika, bez brige – Meridian izlazi u susret svima. Kladite se na stare dobre lige petice i uživajte u svojim omiljenim mečevima elitnog evropskog fudbala, a čekaju te fantastično dobre kvote. O čemu je reč?

Isprobaj globalni kladioničarski hit, jer se širom sveta tokom izolacije milioni klade na Simulated Reality League (SRL) – reč je o simulaciji pravih mečeva preostalih za igranje u stvarnosti pre izbijanja pandemije. U Meridianu je svakako najbogatija ponuda, utakmice počinju po ustaljenoj satnici a opcije za klađenje identične su onima na koje ste već navikli – kladi se na fikseve, duple šanse, prelaze, tačne rezultate – sve opklade dostupne su i uživo.

Danas su na terenu sve sami favoriti čije se pobede ne dovode u pitanje - Dortmund, Mančester junajted, Liverpul, PSG, Inter, Juve...

Za sve nove igrače spremna je specijalno dobra promocija - Meridian je pripremio bonus dobrodošlice – registruj se i pokupi 500 dinara za svoj srećan početak.

Ne zaboravi da Meridian i dalje poklanja SONY PS4. Pošto te sem pravog i virtuelnog sporta, fenomenalna zabava i šansa za brzi dobitak čeka na igrama brojeva, sve što treba da uradiš jeste da odigraš najveći broj tiketa na Lucky ili Keno i po jedna SONY 4 konzola te čeka svakog dana – sve do utorka!

Zdravlje nema cenu - Meridian te poziva da i ovaj sportski dan ispratiš kod kuće, zabaviš se u najboljoj sportskoj i online kazino ponudi i dođeš do neverovatnih dobitaka i nagrada!

(Telegraf.rs/PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaklina

    19. april 2020 | 13:12

    Danas bog pomaze 🤣🤣

  • Sindjelic

    19. april 2020 | 16:45

    Sta zla godina ucini od coveka da se mora radovati fudbalu iz Tadžikistana, Turkmenistana i Tajvana. Uz meridian lakse nema sta nema da se igra, ko ume on i uzme prosta matematika?

  • Kinez

    19. april 2020 | 13:13

    Sony je moj 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA