Bio je negativan na testu za koronu, pa otkrio virus analizama krvi: Predsednik Breše ostao u šoku

Virus ume i da se "sakrije"

  • 0
Foto: Printscreen youtube

Predsednik Breše Masimo Ćelino bacio je novo svetlo na infekciju COVID-19 koja je paralisala planetu rekavši da je na testu brisom bio negativan.

U subotu se međutim pojavila informacija da je on zaražen koronom, a on je otkrio to potpuno slučajno.

- Doktor me je nasmejao kada mi je rekao vesti. Kaže: predsedniče, vi ste neobičan slučaj čak i kada je reč o virusu. To sam ja. Bio sam negativan na brisu, ali je test krvi pokazao veliku količinu anti-tela i virus je bio prilično živ u meni - rekao je Masimo za Gazetu.

Ćelino je potom otkrio i da su mu simptomi blagi, mada oseća bolove.

- Osećam bol u jetri i kostima, ali u suštini šetam po kući. Uzeo sam test čisto radi preventive da bih mogao da završim sa karantinom, a umesto toga sam dobio ove vesti. Nažalost, virus je već pogodio i klub jer je jedan od mojih saradnika završio u bolnici, ali je sada izasšao. Bio sam zdrav, u karantinu, ali zdrav - uverava Ćelino.

Njegova ćerka je takođe bila obolela od korone, pa zbog toga živi u prizemlju kuće sa majkom i bratom, dok je Ćelino odvojen.

On je u razgovoru sa Gazetom istakao između ostalog i da namerava da zaustavi ovogodišnje prvenstvo, što nije slučaj sa svim ostalim fudbalskim činiocima u Italiji.

Video: Luka o odlasku iz Partizana i pozivu Šekularca: Vredeo sam 1,2 miliona, šteta što nisam iskoristio

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA