≫ 

Proslavio sam Uskrs sa porodicom na skajpu: Policijski čas prekinuo Rodićevu tradiciju

Neobične okolnosti za beka crveno-belih

  • 1
Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić kaže da je u nedelju najradosniji hrišćanski praznik Uskrs, proslavio u društvu porodice - ali ju je gledao putem interneta i ekrana.

Zbog pandemije korona virusa u svetu, i u Srbiji je na snazi zabrana kretanja tokom čitavog vieknda pa je i Rodić bio ograničen na kuću.

- I ovaj najveći pravoslavni praznik proslavili smo preko skajpa. Nedostaju mi moji, posebno na Uskrs koji na najlepši način neguje porodične vrednosti. Mi ga proslavljamo tardicionalno, porodično i to kod mojih roditelja. Kucanje jajima, crkva, ručak... Ove godine smo zbog policijskog časa liturgiju slušali na televiziji. Svim pravoslavcima, zvezdašima želim da u miru i blagostanju provedu praznik i da budu zdravi - kaže Rodić za klupski sajt.

On je praznik obeležio bez supruge i dece jer su oni ostali u Crnoj Gori. Podsećamo, od posledica infekcije COVID-19 u Srbiji je do nedelje preminulo 122 ljudi, a zaraženo ih je 6.318.

Video: Luka: Pribojavao sam se skinsa pre Rada jer sam Rom, ali su me maksimalno poštovali

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA