≫ 

Bivši saigrač Dekija i Mihe priznao: Bilo je orgijanja, dolazilo je sve više i više žena

Krespo dao intervju za "Marku" gde je donekle ponovio ono što je rekao pre tri godine

  • 2
Ernan Krespo i Siniša Mihajlović Foto: Guliver/Grazia Neri/ALLSPORT

Legendarni argentinsi napadač Ernan Krespo dao je nedavno jednu zanimljivu izjavu vezanu za druženje sa ženama tokom igračke karijere.

Krespo je svojevremeno bio saigrač Dejanu Stankoviću i Siniši Mihajloviću u Laciju, kao i najskuplji igrač sveta u jednoj trenutku sa cenom od 56 miliona na sebi.

- Malo je toga za objasniti. Bilo je sve više i više žena. Bilo je i orgijanja. Debitovao sam sa 18 godina, a svoju ženu sam upoznao sa 27. Do tada nikad neku devojku nisam odveo kući - rekao je Krespo za Marku i dodao:

- Tada sam bio sam, poznat, mlad, fudbaler. Radite svašta, pokušavate da iskoristite određene privilegije. Radio sam jedno, sada radim drugo. Jesam li propustio nešto da uradim? Nisam. S TV prenosima stigao je novac, a fudbaleri su postali slavni, bilo je novca, žena... Ali danas kako vidim, neki fudbaleri samo o tome razmišljaju.

Krespo iza sebe ima veliku karijeru, a osim za Lacio igrao je za River, Parmu, Inter, Čelsi i Milan.  Međutim, malo je falilo da zaigra za Real.

- Sećam se 2002. godine, bilo je pitanje ko će u Real - Ronaldo ili ja? Na kraju su izabrali njega, a ja sam ga nasledio u Interu. Da je on ostao u Ineru, ja bih išao u Real.

- Malo je falilo da potpišem i u januaru 2009. godine. I tada sam bio u Interu kod Murinja, ali sam odbio ponudu Reala jer su hteli da me dovedu samo na šest meseci.

Argentica je, inače, u braku je od 2005. godine sa Alesijom Rosi i zajedno imaju troje dece.

Video: Savo evocirao uspomene na prvi susret s Dekijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RODJAK

    20. april 2020 | 14:28

    DOBAR IGRAC BIO

  • Aleksandar

    20. april 2020 | 14:32

    Da sam fudbaler fudbal bi shvatio više nego ozbiljno.. Ne mogu i žene i fudbal da se uklope primer Luka Jović...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA