≫ 

Godin razočarao kao Vidić: Italijani napravili neprijatno poređenje sa našom legendom

Nije se Nemanja proslavio u Italiji...

  • 3
Dijego Godin, Inter Foto: AP/Tanjug

Nemanja Vidić je svojevremeno u Interu shvatio da je vreme da okači kopačke o klin, deluje i da će Dijego Godin krenuti istim stopama.

Legendarni štoper je igrao vrhunski do 2014. godine, onda je prešao u Inter, ali su godine i povrede učinile svoje, pa nije bio ni bleda senka nekadašnjeg dominatora.

Ređao je kikseve, nije bilo ni mnogo utakmica za ekipu, a kroz sličnu agoniju prolazi Dijego Godin, koji je u februaru proslavio 34. rođendan.

Zato je italijanski Goal.com napravio poređenje, i Godin i Vidić su u Inter došli kao slobodni igrači, a Nemanja je čak debitovao crvenim kartonom, na šta je ovaj portal podsetio.

- To je bila moja prva utakmica u Italiji, penal i crveni. Lep doček, ali morao sam da naučim kako sudija vodi utakmicu u Italiji. Vrlo se razlikuje od Engleske, naročito u vađenju kartona. Učiću i neću više grešiti, započeo sam novi život ovde - rekao je svojevremeno Vidić.

Ipak, nije mu uspelo da duže izdrži i pruži partije kakve su oduševljavale navijače Junajteda - Godin ima još malo vremena da potvrdi kakva je klasa i prevaziđe godine i fizičke probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mancester

    21. april 2020 | 10:06

    Eeee prijatelji, pa vi Milano i Mancester niste ni na razglednici videli a komentarisete Vidica... Najposteniji i najkorektniji momak medju svim fudbalerima, bez ijedne mrlje i skandala je napravio.karijeru za divljenje... Daleko ste vi od LJUDI!

  • Ha

    21. april 2020 | 09:14

    Vidic se bas pokazao u Interu 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA