≫ 

Gatuzo se baš "zaokruglio", pa poslao poruku ljudima da "ostanu fit"

Trner Napolija ne vodi preterano računa o sovm telu

  • 3
đenaro gatuzo foto: twitter/DubaiSC

Mnogi će iz izolacije i karantina izaći sa kojim kilogramom viška, neće ni sportisti biti pošteđeni gojenja usled baš duge pauze, a Đenaro Gatuzo definitivno spada u tu kategoriju.

Pozitivna stvar sa Gatuzom je što ne mora da brine o svom fizičkom stanju i telu kao fudbaleri, očito je da ga to nimalo ne brine jer se prilično "zaokruglio".

Trener Napolija se pojavio pred kamerama posle mesec dana, poslao je kratku poruku za "Dubai Sports Council", u kojoj je, zanimljivo, poručio audotirijumu da "ostane fit".

- Pozdrav svim mojim prijateljima u Dubaiju i Emiratima. Ovde Đenaro Gatuzo. Reći ću samo ovo: ostanite kod kuće, budite sigurni i fit -  rekao je Gatuzo i nasmejao mnoge iz prostog razloga što fizički prilično zapušten šalje takvu poruku.

Italijanskim medijima nije promakla ni "podivljala" brada bivšeg fudbalera Milana koja je samo uotpunila utisak o njegovoj ne baš reprezentativnoj pojavi pred kamerama.

Video: Miloš Kosanović u Abu Dabiju zarobljen u karantinu 24 sata naredne dve nedelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leleee

    22. april 2020 | 06:17

    Pa vama samo bitna tema podsmevanja. Toliko o vasem karakteru

  • Slavko

    22. april 2020 | 07:38

    Vala meni je posao sad samo frižider otvori zatvori pregled i stomak idu gore....

  • Ivan

    22. april 2020 | 01:31

    Meni frižider svaki dan ima pregleda otvori zatvori.. Kako sam krenuo ima kad prodje sve ovo da se namučim da vratim kilazu 4 kile sam dobio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA