≫ 

Partizan otvorio e-učionicu za navijače: Već na prvom kviz pitanju uočena je prozivka za Zvezdu

Možda je i samo previd

  • 9
Bibars Natho, Njegoš Petrović Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Partizan pokrenuo je ideju elektronske učionice i slučajno ili namerno, nemoguće je reći, "pecnuo" večitog rivala.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Dobrodošao u našu e-učionicu! Hajde da učimo zajedno! ⚽📗🖤 Ko je postigao najviše golova za FK Partizan u derbijima? a. Zlatko Čajkovski b. Marko Valok c. Damir Čakar d. Arsen NikolovОбјава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана

Uz pitanje o tome "ko je najbolji strelac crno-belih u večitim derbijima" stavljena je fotografija grbova dva kluba - Crvene zvezde i Partizana.

Međutim, Zvezdi je stavljen stari grb sa dve, umesto sa tri zvezdice, što će sigurno zasmetati navijačima ekipe iz Ljutice Bogdana.

Zvezda je svoju 30. titulu osvojila tako što joj je administrativno priznata ona iz 1946. godine. Ovo se desilo na kraju prošle sezone kada su njeni igrači na terenu osvojili 29.

Inače, iz Partizana su od ponuđenih odgovora na pitanje o najboljem strelcu stavili imena Zlatka Čajkovskog, Marka Valoka, Damira Čakara i Arsena Nikolova.

Rekorder po broju pogodaka u večitim derbijima je od spomenutih Marko Valok koji je samo na prvenstvenim utakmicama 13 puta postizao pogodak.

Video: Luka o odlasku iz Partizana i pozivu Šekularca: Vredeo sam 1,2 miliona, šteta što nisam iskoristio

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. april 2020 | 13:52

    Sta bi mogao jedan mali klub

  • K4shin

    22. april 2020 | 13:46

    Pa mogu samo da pokusaju da umanje najveci klub na Balkanu jer ne mogu sebe da uvelicaju, naravno i ove dve zvezdice im je zahvaljujuci tomislavu karadzicu i borisu tadicu, dobro ajde ima tu malo zasluge i za Tudjmana

  • Vesa

    22. april 2020 | 14:07

    Bez zvezde i priče o zvezdi oni i ne postoje, svoje uspehw nemaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA