≫ 

Totenhem ne može da kontroliše svoje igrače: Raste spisak onih koje baš briga za mere protiv korone

Fudbaleri Totenhema ne haju baš mnogo za uputstva kluba

  • 1
Foto: Printscreen Instagram

Serž Orije i Musa Sisoko oglušili su se o pravilu o socijalnoj distanci tokom krize sa korona virusom u Engleskoj i to su objavili na društvenim mrežama.

U snimku koji je okačio, a onda izbrisao Orije može se videti kako sa Sisokom trči sprinteve, iako to ne bi smeo da radi.

Njih dvojica su trenirali zajedno u utorak i zanemarili preporuke Vlade da tokom karantina ne budu u kontaktu pošto ne žive zajedno.

Zbog toga su primorani da se izvine za nemar, ali su obavezani i da uplate donaciju NHS-u, odnosno Nacionalnoj zdravstvenoj službi Velike Britanije.

Klub ih verovatno neće kazniti jer kako kažu iz Totenhema, "samo će razgovarati" sa igračima.

- Shvatamo da kao profesionalni fudbaleri imamo i obavezu da budemo uzori, posebno tokom nesigurnih vremena kao što su ova sa kojima se ceo svet suočava. Izvinjavamo se što to nismo uradili sada. Moramo da poštujemo mere Vlade da bismo smanjili broj izgubljenih života - napisali su u zajedničkom saopštenju.

Da sve bude još zanimljivije, preporuke Vlade nije poštovao ni menadžer Totenhema Žoze Murinjo jer je organizovao trening jedan na jedan sa Tangujom Ndombeleom.

Osim toga, Davinson Sančez, Rajan Sesenjon, Orije i još nekoliko njih je takođe bilo u priči nepoštovanja pravila upravo zbog okupljanja.

Video: Luka: Pribojavao sam se skinsa pre Rada jer sam Rom, ali su me maksimalno poštovali

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzor

    22. april 2020 | 14:40

    Mozes da budes uzor samo nesigurnoj osobi i klincima kojima roditelji imaju neke komplekse pa ih lece preko dece. Ne mozes ti biti toliko dobar i specijalan da bi normalnoj osobi bio uzor. Mozda i mozes ali samo gore pomenutim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA