≫ 

Ne osećam se staro, ali kraj se bliži: Kolarov najavio kada završava karijeru i šta će raditi posle

Dugo je vremena prošlo otkako je kao dete nervirao komšije

  • 3
Aleksandar Kolarov Foto: Tanjug/AP

Kapiten fudbalera Srbije Aleksandar Kolarov objasnio je da se kraj njegove karijere bliži, ali istakao da sigurno ostaje u fudbalu.

- I dalje sebe vidim kao fudbalera, dobro sam i još uvek imam ugovor... Kad završim karijeru, ostaću u fudbalu. Dugo sam razmišljao šta ću raditi, pošto više nisam mlad. Ne osećam se staro, ali realno je da se kraj moje karijere bliži - rekao je Kolarov za italijanske medije.

Za sada, namerava da igra bar još neko vreme, tim pre što ugovor sa Vučicom ima do leta 2021.

- Plan mi je da igram još dve godine. Još mogu da dam ekipi mnogo, fizički sam spreman i fokusiran sam na igru - dodao je Kolarov uz ogradu da će još razmisliti o svemu.

Trideset četovorogodišnji bek je već tri godine u Romi i jedan je od najubojitijih iz slobodnjaka. Za taj šut, po kom je postao odavno prepoznatljiv potreban je i talenat, ali i odgovarajuće stopalo, dobar zalet i vežba.

Kolarov se prisetio kako je na svom šutu radio kao klinac i kako je time nervirao komšije.

Aleksandar Kolarov Foto: Tanjug/Ap

- Moj brat i ja smo se igrali u porodičnom dvorištu dok smo bili deca. Naša drvena kapija imala je limeni deo na vrhu koji je stvarao glasan zvuk svaki put kada biste pogodili to mesto. Uvek sam pokušavao da pogodim to mesto. Vežbali smo šut i terali komšije da viču na nas - rekao je Kolarov.

Prokomentarisao je i svoj odnos sa Sinišom Mihajlovićem koga je opisao kao idola mnogih klinaca koji su odrastali u ono vreme.

- Imao sam sreću da radim sa njim i dao mi je mnogo korisnih saveta - apostrofirao je srpski fudbaler.

Video: Luka o odlasku iz Partizana i pozivu Šekularca: Vredeo sam 1,2 miliona, šteta što nisam iskoristio

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA