≫ 

Revolucija prenosa fudbala u Španiji posle korone: U sobi kao na stadionu, igrači će biti ozvučeni

Ovo je plan La Lige i emitera pošto se sezona nastavi

  • 0
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Fudbal u Španiji će se, kao i u većini evropskih liga, nastaviti. Kraj maja ili početak juna pominje se kao vreme kada će se igrači ponovo boriti za prvenstvene bodove, ali bez prisustva gledalaca, što je izvestan scenario.

S obzirom na odsustvo publike, biće veoma važno za vostvo lige kako najbolje približiti utakmice auditorijumu kraj "malih ekrana", a u tom smislu su danima planove razrađivali prvi čovek "La Lige" Havijer Tebas i predstavnici TV kuće Mediapro, koja je emituje signal sa mečeva Primere.

Plan je da se publici, više nego inače, približe dešavanja sa terena, pa je tako jedna od ideja da igrači budu bolje ozvučeni kako bi ljubitelji fudbala mogli da čuju njihovu komunikaciju sa terena vse vreme utakmice.

Sablasne tribine ne ostavljaju najbolji utisak na gledaoce, ali i o tom detalju se diskutovalo na sastanku, pa bi se taj problem rešio tako što bi se sve strane stadiona maskirale velikim ceradama.

Naravno, ovo je samo ideja koja je u razradi organizatora lige i emitera, i klubovi će se pitati, kao i igrači, posebno kada je reč o ozvučenju, ali, kako prensoe mediji u Španiji, signali iz klubova na plan Lige i emitera su uglavnom pozitivni da se čitava priča realizuje.

Video: Lekari kao da idu u rat: Pretužni snimci intenzivne nege u Barseloni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA