≫ 

Reci mu da ću mu je**ti majku: Kako je bivši igrač Liverpula preko trenera pretio Džerardu

A sve zato što nije znao engleski jezik...

  • 1
El Hađi Dijuf Dijuf u dresu Blekburna, pored Džerarda Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

El Hađi Dijuf i Stiven Džerard su zajedno u Liverpulu igrali tri godine, a praktično nisu mogli da se gledaju od netrepeljivosti!

Tako tvrdi njihov nekadašnji saigrač Floren Sinama-Pongol koji je otkrio jedan detalj tokom prijateljskog meča koji mu se urezao u sećanje.

Podsetimo, Dijuf je na Enfild stigao 2002. godine posle sjajnih partija u dresu Senegala na Mundijalu, da bi klub napustio 2005.

- Sećam se jedne situacije. Bilo je poluvreme jedne predsezonske utakmice i njih dvojica se umalo nisu potukli. Stiven je Dijufu govorio kako češće mora da dodaje, a ovaj je poludeo - rekao je Sinama-Pongol i dodao:

- Dijuf nije govorio engleski. Njegov engleski je bio užasan. A kako na engleskom nije mogao da odgovori Džerardu na uvrede, pozvao je trenera Žerara Ulijea i na francuskom mu rekao: Poruči Džerardu da ću mu je**ti majku. Nisam mu ja prijatelj, reci da ću ga razbiti odmah.

Čak i nakon što je napustio Liverpul, njih dvojica su nastavili sukob. Bilo je to 2010. godine kada je Senegalac nosio dres Blekburna.

Tokom utakmice došlo je do fizičkog obračuna koji su sprečili sudija i ostali saigrači.

Video: Legendarni fudbaler Liverpula postao DJ i došao u Beograd da pušta muziku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA