≫ 

Meridianbet vikend ponuda – najjače evropske lige, Belorusija, PES i FIFA

I ovog vikenda, Meridian vam je pripremio najbogatiju sportsku ponudu, najbolje kvote i najveći broj opcija za klađenje

  • 40
Bate Borisov Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

Uz neverovatne bonuse i iznenađenja dana, Meridianbet sajt je idealno mesto za uzbudljiv vikend provod i bezbednu zabavu od kuće.

Sumrak favorita – zahuktala se borba u Belorusiji

Za vikend su na programu mečevi 6. kola najjače beloruske lige. Dva najveća favorita – BATE i Dinamo Minsk za sada se takmiče u tome ko je lošije startovao u šampionatu. Ovo kolo biće verovatno i poslednja šansa za oba tima da se pobedama na subotnjim gostovanjima vrate u kakvu-takvu borbu za šampionsku titulu. Zato i ovog vikenda treba očekivati mnogo „dvojki“ na tiketima iz Belorusije. Ne zaboravi da ti je Meridianbet pripremio i drugu ligu, kao i ligu rezervi ove zemlje – čeka te 25 mečeva sa preko 10.000 različitih opcija za klađenje. I fudbalska Azija (donekle) odoleva pandemiji - lopta će se ponovo zakotrljati u Tadžikistanu, Turkmenistanu i Tajvanu. Meridian ti je spremio kvote za sve njih.

Svetski hit u Meridianu - simulacije najboljih evropskih liga

Za Meridian sve je po starom – i ovog vikenda čeka te uživanje u klađenju na najkvalitetnija fudbalska prvenstva Starog kontinenta, uz najbolje kvote i u terminima na koje si navikao. Osim liga petice, možeš se kladiti i na lige Portugala, Austrije, Holandije, Poljske, Turske... Kako je to moguće?

Simulated Reality League (SRL) postala je planetarni kladioničarski hit u kome učestvuju milioni igrača širom sveta. U ponudi su neverovatno uzbudljive simulacije autentičnih mečeva najboljih evropskih liga, preostalih da se odigraju pre prekida. Meridian je ponovo izbacio najbolju ponudu a tvoje je da biraš – fiksevi, konačni ishodi, prelazi, tačni rezultati ili golovi prvo i/ili drugo poluvreme – kladi se i uživo.

A na programu sve sami derbiji koji bi odlučivali prvenstva – Roma protiv Intera, Juventus – Lacio, Barselona dočekuje Atletiko Madrid, CSKA – Lokomotivu...

Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Nova dimenzija zabave – kladi se na FIFA i PES turnire

Za ljubitelje gaminga – još neverovatnih ponuda. U Meridianu se možeš kladiti na ishode tvojih omiljenih PES i FIFA 2020 utakmica, koje igraju profesionalni gejmerski timovi, a takmiče se i najpoznatiji fudbaleri! Sav prihod ide za pomoć nacionalnim zdravstvenim ustanovama za potrebe borbe protiv globalne pandemije.

Sada možeš i da zaradiš igrajući na svoje omiljene timove u Playstation simulaciji!

Fantastične Meridianbet promocije spremne su i ovog vikenda – za sve novoregistrovane igrače spremili smo poklon bonus u iznosu od 500 dinara.

Uživaj u bogatom sportskom vikendu od kuće - najbolja online sportska ponuda samo na meridianbet.rs!

(Telegraf.rs/PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    24. april 2020 | 17:43

    Pucate kladionice opaa.

  • Jakov

    24. april 2020 | 19:59

    Bate-Minsk cista dvojka,vreme je da pocnu da igraju fudbal ako hoce da osvoje titulu! Valjda ce se lopta uskoro zakotrljati i u Evropi!

  • kosta48

    24. april 2020 | 19:59

    ma samo rokam brojeve,pa sta bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA