≫ 

Jović obavio nekoliko razgovora sa upravom Reala: Budućnost mu je u klubu ako ispuni nekoliko uslova

Sve je dalje na Joviću

  • 3
Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Španski As pozabavio se sudbinom Luke Jovića u Madridu - nedavno je objavio da je u planovima za sledeću sezonu, sada je saopšteno i da su obavljeni razgovori sa napadačem.

Navodi se da je uprava u nekoliko razgovora saopštila Joviću da će imati veću ulogu u narednoj sezoni, dodaje se i da je "ugašen požar" zbog priče da bi mogao da snosi posledice u klubu zbog kršenja izolacije po dolasku u Beograd.

Iz kluba je Joviću ukazano samo da se što više udalji od medijske pažnje, fokus treba da mu bude rad na svom telu i fizičkoj spremi, pa će onda i Zinedin Zidan dati zeleno svetlo za potencijalnu eksploziju u sezoni 2020-21.

Prethodni period obeležila su brojna nagađanja zbog mnogih zainteresovanih klubova oko pozajmice, ali se čini da će ekonomska kriza zbog korona virusa stopirati brojne transfer akcije i preterana ulaganja.

Spekulisalo se da Real želi Halanda, od toga će se odustati, pa će i Jović imati idealnu priliku da pokaže da je vrhunski golgeter i da 60 miliona za transfer nije tek tako uloženo.

Ugovor je potpisao do 2025. godine i sada je sve na njemu, u Ajntrahtu je pokazao da ima kvalitet i kalibar za najjače lige Evrope.

Video: Predrag Mijatović o Partizanu i Zvezdi, Luki Joviću i prijateljstvu sa Ostojom Mijailovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA