Vijeri je u Atletiku svaku noć izlazio na piće, a ujutru je dolazio kod Srbina da ga vozi na trening

I pored toga je bio najbolji strelac lige

  • 1
Kristijan Vijeri i Hidetoši Nakata Foto: Twitter/@vieri_bobo

Nekadašnji legendarni italijanski napadač Kristijan Vijeri priznao je ono što su otprilike mnogi znali - da je voleo noćni život dok je igrao za Atletiko iz Madrida!

Popularni "Bobo" je crveno-beli dresu nosio u sezioni 1997/98, kada je na klupi Jorgandžija sedeo Radomir Antić, a u razgovoru za "TyC Sports" je rekao:

- U Juventusu sam bio pravi profesionalac, a u Madridu sam izlazio svaku noć. Bio je to način života u Madridu. Svi su izlazili, pa tako i ja. Nisam mogao da ostanem sam kod kuće. Izašli bismo na kasnu večeru, zatim na piće. Uprkos svemu tome, bio sam najbolji strelac lige.

Zanimljivo, ali Vijeri je posle tih noćnih izlazaka najčešće išao pravo kod Srbina koji ga je potom vozio na trening - Radeta Bogdanovića.

Bogdanović je polusezonu delio svlačionicu sa Vijerijem i imao je reči hvale za njega.

- Bobo Vijeri je jedan fenomenalan momak koji nikada nije voleo Špance. Nije mogao da se adaptira na život van Italije. Bio sam njegov cimer i mogu otvoreno o svemu da pričam s ove tačke gledišta. Ja sam imao možda i jedini privilegiju da se družim s njim. Iz noćnih izlazaka je dolazio kod mene u stan pa sam ga ja vozio na treninge.

- Imao je perfektu sezonu, bio je momak sa neverovatnom energijom. Kada krene u sprint, imali ste osećaj kao da je pored vas proleteo avion i da vas je onaj mlazni pritisak oduvao. To je bio Vijeri. Bio je mrcina. Primi loptu, odigra, leva noga, pljus, rašlje... - rekao je Bogdanović svojevremeno za Telegraf.

Vijeri je sezonu savršio sa 29 golova na 32 meča u svim takmičenjima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA