Otkrivena 3 igrača na kojima će se graditi moćni Njukasl: Zajedno imaju 96 godina!

Svrake spremne za povratak u LŠ

  • 4
Sent Džejms Park, FK Njukasl Junajted Foto: Guliver/Nigel Roddis/Getty Images

Nedavno dolazak princa Mohameda bin Salmana na čelo Njukasla pokrenulo je lavinu licitacija ko bi u sledećem prelaznom roku mogao da pojača Svrake.

Mediji u Engleskoj očekuju da će Njukasl za koju godinu biti isto ono što je Mančester Siti sada, pogotovo što će Stiv Brus na leto dobiti 150 milina evra za pravljenje tima za ulazak u Ligu šampiona.

ESPN navodi da je Njukasl kontaktirao već šest velikih imena, ali da se definitivno izdvajaju tri - Edinson Kavani, Dris Mertens i Geret Bejl!

Kavaniju (33) ugovor sa PSŽ-om ističe na leto i definitivno ga neće produžiti. Urugvajca želi i Inter Majami čiji je vlasnik Dejvid Bekam, ali je pitanje koliko finansijski može da se nosi u trci sa princom bin Salmanom.

Dris Mertens je "druga meta" Svraka. I ovom 32-godišnjem napadaču ugovor sa Napolijem ističe na leto, što znači da ne bi bilo obeštećenja.

To praktično znači da bi Njukasl mogao da ponudi više novca za platu, a li ne smemo zaboraviti da Mertensa želi i Čelsi. Kao i Napoli, doduše, koji mu je ponudio novi ugovor.

Geret Bejl (31) je treći pik Njukasla! Velšanin nije u planovima Zinedina Zidana koji ztraži način da ga se otarasi. Čini se da bi ponuda od strane pomenutog premijerligaša bila "izlaz" za Francuza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    26. april 2020 | 11:38

    Odlicni igraci, bez obestecenja. Bice zanimljiv Newcastle.

  • Hehehehe

    26. april 2020 | 10:57

    Bice zanimljiv letnji prelazni rok

  • niksa

    26. april 2020 | 14:46

    Nece niko banke zute potrositi jel fudbala nece biti ili ce biti sa praznim stadionima. Sponzori nece davati pare neko vreme dok se situacija ne smiri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA