≫ 

PAOK prijavio Arape kod FIFA zbog Prijovićevog transfera

Solunjani još nisu dobili sav novac od prodaje srpskog napadača pre godinu i po dana

  • 0
Aleksandar Prijović, fudbaler Foto: VASILIS VERVERIDIS / Alamy / Alamy / Profimedia

Grčki PAOK i dalje potražuje novac od prodaje Aleksandra Prijovića u Al-Itihad u januaru 2019. godine, prenosi novinar francuskog Eurosporta Manu Lujon. 

Saudijci i dalje duguju milione Solunjanima, nije poznato o kojoj sumi je reč, ali će u narednom periodu imati i organe FIFA "za vratom", pošto je grčki klub prijavio Al-Itihad Svetskoj "kući fudbala" zbog neispunjavanja obaveza iz sporazuma.

Podsećamo, Prijović je potpisao za klub iz Džede u januaru prošle godine za rekordan transfer u kojem je sebi isposlovao ugovor vredan 5.4 miliona evra, a PAOK-u sumu od 10 miliona na ime obeštećenja.

Nije poznato ni da li je srpski napadač imao problema sa svojim poslodavcima u vezi sa isplatom novca kao što je PAOK, ali sva je prilika da bi uskoro mogao da krene u potragu za novim klubom.

Navodno, upravo PAOK želi da vrati Prijovića u svoje redove, a spora dinamika isplate Saudijaca Grcima može ići na ruku u tom slučaju, pošto bi, sada kada su im Saudijci dužni, mogli da vrate Srbina bez ikakvog obeštećenja, pišu grčki mediji.

Naravno, za to je potrebno da se sklope još neke kockice, ali postoje jaki nagoveštaji da bi "Tumba" opet mogla da dočeka srpskog golgetera.

Podsetimo da je naš napadač početkom izbijanja pandemije korona virusa i uvođenja vanrednog stanja u Srbiji uhapšen za vreme policijskog časa, zajedno sa još nekolicinom osoba u jednom hotelu, potom mu je i određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA