≫ 

Marko Nikolić čeka ustoličenje u Moskvi, pred potpisom je karijere

Bivši trener Partizana je izbor ruskog kluba

  • 1
Zvonko Varga, FK Partizan, Marko Nikolić Foto: MN Press

Sve je izvesnije da će srpski trener Marko Nikolić preuzeti ekipu moskovske Lokomotive, za šta postoje jake naznake još od februara.

Tada se još Nikolić pojavio kao udarna opcija kluba da nasledi Jurija Sjomina kome ugovor ističe na kraju aktuelne sezone, dogovor Srbina i klupskih starešina postoji, i čeka se samo ozvaničenje.

Ruski mediji su o dolasku Nikolića u Lokomotivu pisali i u nedelju, konkretno "Sportekspres", koji je citirao reči predsednika UO Anatolija Meščerjakova, koje možda i najbolje svedoče o tome da je Sjomin već "bivši".

Meščerjakov je izjavio da klub nije ispunio dva osnovna cilja, a to su "proleće" u Evropi i ravnopravna šampionska trka u domaćem prvenstvu (Lokomotiva druga sa devet bodova manje od Zenita), što su i najjači argumenti protiv ostanka Sjomina.

Valja reći i to da je Nikolić u dva navrata boravio u Moskvi od februara, oba puta je prisustvovao mečevima Lokomotive, i tada je već bilo jasno da se na njega ozbiljno računa u Lokomotivi.

Podsetimo, Nikolić je bez kluba od pre nekoliko meseci kada je završio saradnju sa Videotonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA