6 godina od Džerardovog klizanja: Redsi sad strahuju da korona ne ponovi najgori scenario

I dalje vlada neverica da je ovakav as to sebi dozvolio

  • 0
Stiven Džerard Foto: Youtube.com

Liverpul je pre tačno šest godina ostao bez titule na Enflidu, pred svojim navijačima, sada već kultnim proklizavanjem Stivena Džerarda.

Legendarnog Stivija Džija i dalje proganja momenat kada se okliznuo i prepustio loptu Čelsiju, Demba Ba je imao lagan zadatak da se prošeta do gola i takav poklon se ne odbija.

A kada se igra protiv Žozea Murinja i podari mu se ovakav pogodak, zna se šta sledi. Znalački je Čelsi zadržao pobedu, iako je izveden rezervni sastav Plavaca.

Podsećanja radi, Murinjo je štedeo igrače i zbog polufinala Lige šampiona protiv madridskog Atletika, a zapravo je sa B postavom uspeo da prekine seriju Liverpula od 16 mečeva bez poraza, uz samo dva remija.

Sako je u kobnom trenutku poslao jednu loptu ka Stivenu Džerardu, kapiten Liverpula se okliznuo, Demba Ba je presekao loptu i postigao gol za šokantnih 0:1, a Liverpulu je značio i bod.

Umesto toga, Čelsi je preko Vilijana došao do 2:0, a Liverpul je pao na drugo mesto i zatim još jednom sve prosuo protiv Kristal Palasa.

Bilo je 3:o protiv Palasa do 79. minuta, ali je potom bilo 3:3 i sve nade su raspršene. Ove godine, mogao bi da se ponovi katastrofalan scenario zbog korona virusa - sve zavisi od pandemije korona virusa, za sada je samo poznat dogovor da se šampionat nastavi.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA