≫ 

Doktorka Marijana Kovačević odgovorila Košti na optužbe i ponudila dokaze: Kako ja da budem kriva?!

Čuvena srpska isceliteljka mnogih vrhunskih sportista se retko oglašava u javnosti, ali ovoga puta nije mogla da prećuti

  • 2
Fudbal atletiko Liverpul

Foto: Tanjug/AP

Temperemantni i problematični španski napadač Dijego Košta (poreklom Brazilac), napao je srpsku doktorku Marijanu Kovvačević u intervjuu za brazilski ESPN, u kojem je poručio da se kaje zbog korišćenja njene metode lečenja, kao i da je dok je bio na elektrošokoima ona popušila dve cigarete.

Marijana se oglasila u izjavi za Novosti, gde je poručila da ne može ona da bude kriva fudbaleru koji od 2014. godine ne igra dobro, kao i da on kod nje nije bio zbog povrede, već da bi regenerisao ložu u kojoj je imao ožiljak, kao i da snimci pokazuju kakvo je stanje bilo kada je došao kod nje, a kakvi posle tretmana.

- Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro. Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio – rekla je Marijana Kovačević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luidji

    28. april 2020 | 10:13

    To je najveci folirant medju fudbalerima, dobro posle Suareza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA