≫ 

Srbin menja Ibrahimovića u Milanu? Luka Jović može da oživi karijeru, ali to košta 16 miliona evra!

Italijani najavljuju transfer bombu na San Siru

  • 8
Luka Jović Foto: Profimedia/Alamy

Luka Jović nije imao dobru sezonu u Real Madridu, koji ga je prethodno leto platio 60 miliona evra.

Madriđani su za taj novac očekivali više od 2 gola u sezoni srpskog napadača, koji je upao i u probleme van terena kada je u Srbiji prekršio obavezan karantin.

Jović je na Bernabeu u drugom planu i u senci Karima Benzeme, a Italijani pišu da bi Real mogao da pronađe savršeno rešenje u pozajmici Jovića.

Tutosport piše da je Luka Jović kandidat da zameni Zlatana Ibrahimovića u Milanu, koji ima ugovor sa Rosonerima do kraja leta i neizvesno je da li će ga produžiti.

Utakmica Milano Torino Zlatan Ibrahimović; Foto: Tanjug/AP

Jović na pozajmici bio bi savršeno rešenje za Milan navode Italijani, koji podsećaju da je mladi napadač u vrhu liste želja Rosonera.

Italijani takođe pišu i da bi Jović morao da prihvati smanjenje plate na 5 miliona evra, što bi bilo gotovo 75 odsto manja plata, jer u Realu ima ugovor po kojem je jedan od najplaćenijih igrača sa primanjem od skoor 21 miliona evra.

Morao bi da se odrekne godišnjih primanja od gotovo 16 miliona evra. Za oživljavanje karijere to možda i nije loš potez, jer bi dugoročno mogao da zaradi mnogo više ukoliko bi u Milanu bio raspucan uz bivšeg saigrača Antu Rebića i mogao bi da se vrati na Bernabeu u velikom stilu.

Pitanje je i kako bi njegova devojka Sofija Milošević, koja je trudna gledala na ovaj potez. Nema sumnje da bi joj se Milano kao prestonica mode svideo podjednako za život kao Madrid, ali odricanje od tolikih miliona sa novim detetom, moglo bi da predstavlja kočnicu za Jovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    28. april 2020 | 10:10

    realno Jović bi mogao Ibrahimovicu samo kopacke da čisti a pričati da je on zamena za njega daleko je to od toga

  • Boban

    28. april 2020 | 10:09

    Da nece moci da prezivi sa 5 m

  • Ja

    28. april 2020 | 10:49

    Pa zar nije nekidan stavljena tačka na priču o Joviću, takav vam je bio naslov, šta je sad opet ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA