≫ 

To što je kip nestao ne znači da je nestala i moja istorija: Ibrahimović odgovorio huliganima Malmea

- Moja istorija ostaje zauvek - u svom stilu poručuje Zlatan

  • 0
Zlatan Ibrahimović Printskrin: Twiter/@NitwikFootball

Dok čeka vesti iz Italije i poziv Milana da se stavi na raspolaganje u završnici sezone prekinute zbog korona virusa, legendarni Zlatan Ibrahimović se nalazi u Stokholmu gde održava formu sa Hamarbijem, klubom čiji je suvlasnik nedavno postao.

Taj poslovni poduhvat skupo ga je koštao, pošto su navjači Malmea iz besa što je njihov nekadašnji igrač preuzeo jednog od najvećih rivala srušili Zlatanovu statuu koja je stajala ispred stadiona ovog kluba. Ibrahimović je prokomentarisao taj potez i istakao da je to tužno.

- Kao što rekoh, oni koji znaju sve detalje, nikada ne bi uradili ništa slično. Oni koji žele pažnju i žele da mediji pišu o tome jer misle da je to kul, su na dečijem nivou. Mi smo veći od toga. Statua je bila takva kakva je bila, a to što je kip nestao ne znači da je nestala i moja istorija. Moja istorija ostaje zauvek - rekao je Zlatan za "Dplay Sweden".

Šveđanin podvlači da ne razmišlja o odlasku u penziju iako ima 38. godina.

- Ne znam koliko ću još dugo moći, ali želim da igram dokle god me telo bude slušalo. Samim tim, trenutno ne razmišljam o penziji, jer imam ugovor sa Milanom. Zato moram prvo da vidim kako će se stvari razvijati tamo. Za sada nema nikakvih zvaničnih odluka. Stalno govorim da želim da igram fudbal koliko god mogu, ali nikada ne znate šta može da se desi u budućnosti.

Zlatan Ibrahimović Foto: AP/Tanjug

- Ja sam neko ko voli da daje sve od sebe, da donese nešto novo timu. Ne želim da budem tip koji igra utakmicu samo zbog toga ko je i kako se zove. Ukoliko ste član tima, morate da budete sposobni da se uklopite, tako da ćemo videti šta će biti. Ipak, moram da se vratim u Italiju jer tako stoji u mom ugovoru, a kao profesionalac morate da ispunite ono što ste potpisali - kaže Ibrahimović.

Zlatan napominje i da je zadovoljan formom u kojoj se nalazi.

- Nekada imate više snage, nekada manje, zato i ja ovo radim. Sve dok mogu na ovaj način da treniram, u prednosti sam nad svim svojim klupskim kolegama koji su kod kuće u Italiji u izolaciji. Ovo je dom - zaključio je švedski fudbaler.

Video: Ibra otkrio spomenik samom sebi i nasmejao navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA