≫ 

Lalatović: Ubeđen sam da ću ponovo biti trener Zvezde, doprineo sam stabilizaciji kluba

Strateg Vojvodine vide sebe ponovo na klupi kluba kome je najviše naklonjen

  • 25
nenad lalatović Foto: MN Press

Trener Vojvodine Nenad Lalatović otkrio je čemu teži u daljoj profesionalnoj karijeri - sanja da ponovo bude trener Crvene zvezde.

On je to otkrio u razgovoru za Sportski žurnal.

- Ubeđen sam da ću ponovo da sedim na klupi Zvezde. Bio sam njen trener u periodu kad je klub kuburio sa brojnim problemima, na stadionu nije bilo struje, a najveća plata igrača bila je dve ili tri hiljade evra. Danas je u proseku deset puta veća.

Lalatović tvrdi da je odlukom da šansu pruži mladim igračima, od koji su neki kasnije napravili lepe karijere, doprineo i finansijskoj stabilizaciji kluba sa "Marakane".

- Doprineo sam stabilizaciji crveno-belih. Ukazao sam poverenje tada mlađanima Luki Joviću, Mihailu Ristiću, Vukašinu Jovanoviću, Marku Grujiću, Predragu Rajkoviću... Svi oni su još tada postali oslonci igre, a klub je od njihove prodaje mogao da živi. Želja mi je da u narednom mandatu sa Zvezdom osvajam trofeje, kao što sam na Marakani uspevao kao igrač - nada se Lalatović.

Video: Nenad Lalatović izazvao delirijum Nišlija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    28. april 2020 | 22:18

    Solidan igrac,odlican trener ali ponasanje pri vodjenju tima katastrofa,Zvezdin trener treba da bude gospodin u svakoj situaciji a on jos nije sazreo kao covek.Bice sigurno trener Zvezde jer ima kvalitet a i nase dete.

  • Grobar

    28. april 2020 | 22:30

    I ja tvrdim da ces biti.Obezbedio si Zvezdi nekoliko filijala,postaces najuspesniji trener u istoriji.

  • Армаггедон

    28. april 2020 | 21:29

    Уста моја хвалите ме.Срамота од човека.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA