Siniša Mihajlović se javio u emisiji uživo na TV-u i poslao poruku koja ohrabruje: Vidimo se ubrzo

Srpski trener se oporavlja posle terapija za lečenje leukemije, ali se nalazi u samoizolaciji zbog rizika od korona virusa

  • 8
Siniša Mihajlović Printskrin: Instagram/Džon Makaluzi

Siniša Mihajlović se oporavlja posle terapija i lečenja leukemije u Italiji, a pošto je ugrožena grupa zbog korona virusa, nalazi se u samoizolaciji i pridržava se pravila, te čuva svoje zdravlje.

Fanovi Bolonje i navijači u Italiji i Srbiji nemaju mnogo prilika da ga vide u javnosti, a takvu priliku doili su tokom jedne TV emisije, gde se uključio uživo i poslao kratku poruku popularnom italijanskom pevaču i tekstopiscu, Ćezareu Kremoniniju, koji je otkrio u emisiji da je navijač Bolinje.

- Želim da vam pošaljem veliki zagrljaj. Oduvek ste bili jedan od mojih omiljenih pevača, a sad ste mi posebno dragi jer podržavate Bolonju. Iskoristio bih priliku i da pozdravim sve navijače Bolonje. Šaljem im puno pozdrava i poljubaca i želim da im poručim da ćemo se videti vrlo brzo - rekao je Mihajlović.

Video: Dobrodošao kući tata, volimo te! Miha doživeo doček života od svoje porodice posle lečenja od leukemije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA