≫ 

Voša oštro reagovala posle priče da Lalatović želi na klupu Zvezde: Trener je dao novu izjavu

Bura posle Lalatovićeve izjave koja je objavljena u jednom mediju

  • 7
FK Vojvodina, Nenad Lalatović Foto: MN Press

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović, oglasio se izjavom na zvaničnom sajtu kluba.

U utorak je preneta izjava Lalatovića da će jednog dana ponovo sedeti na klupi crveno-belih, na šta se munjevito reagovalo u klubu.

- U toku jučerašnjeg dana, u sredstvima javnog informisanja pojavili su se navodi u vezi sa nastavkom trenerske karijere šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića. S tim u vezi, trener „stare dame“ osetio je potrebu da poruči navijačima Voše da je fokusiran isključivo na Vojvodinu i na ostvarivanje još boljih rezultata u budućnosti - navodi se na sajtu novosadskog kluba.

Lalatović je rekao da "želi Dejanu Stankoviću da 10 godina ostane na klupi crveno-belih, ali i da budućnost vidi u inostranstvu.

– Ono što naši navijači treba da znaju jeste nešto što sam već mnogo puta ponovio, a to je da mi je u Vojvodini stvarno prelepo i da Novi Sad doživljavam kao svoj grad. Iskreno, ako sve bude išlo u pravcu u kojem želimo, voleo bih da još godinama ostanem u Vojvodini i da klubu pomognem u osvajanju trofeja i igranju grupne faze Lige Evrope. S druge strane, onog dana kada budem napustio Vojvodinu, želeo bih da trenerskim poslom dalje nastavim da se bavim u inostranstvu – naglasio je Lalatović.

Video: Evrogol Vojvodine kom se Lalatović nije radovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA