Izdaja se ne prašta: Navijači Šalkea pretili batinama roditeljima svog golmana i to na radnom mestu

Porodica Aleksa Nubela na meti zbog transfera u Bajern

  • 0
Aleksander Nubel Aleks Nubel; Foto: Printscreen: You Tube/Bundesliga

Jedan od najtalentovanijih golmana na svetu Aleksander Nubel (23) izabrao je da od leta obuče dres Bajerna iz Minhena i da za džabe napusti Šalke, poput Leona Gorecke pre nekoliko godina.

Međutim, kako to obično biva, navijači Plavih iz Gelzenkirhena ne mogu da mu oproste izdaju pa su bes iskalili na njegovim roditeljima. Šalke je odmah reagovao još zimus posle objavljenog prelaska u Bajern i skrajnuo ga krajem jesenje polusezone na tribine, ali je netrpeljivost prema Nubelu i dalje primetna.

Problemi su eskalirali nedavno kada su prema pisanju SportBilda, navijači Šalkea pretili batinama roditeljima mladog golmana na poslu. Nubelovi roditelji koji žive u Paderbornu toliko su bili šokirani napadom da su odlučili da odmah otputuju na daleko i dugo krstarenje kako bi zaboravili na incident.

Agent mladog golmana već je upro prstom u Šalke koji krivi za ovaj akt.

- Ono što se događa oko Nubela nije odgovornost samo jedne već više strana - rekao je menadžer.

Aleksander Nubel bi prema dogovoru od 1. jula trebalo da pređe u Bajern iz Minhena kao slobodan igrač, ali ga tamo čeka klupa za rezerve ukoliko (kako se očekuje) Manuel Nojer produži ugovor sa Bavarcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA