Politika i danska nepravda srušili „Plave“ – Meridianov „Fudbalski kutak“ vodi vas na EP 1992

Naš novinarski virtuozni duo najavljuje otkrivanje još nekih afera i sravnjivanje računa posle Korone

  • 76
Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Genijalnost fudbalske esencije na kanalu Meridian sport stigla je do EP 1992 u Švedskoj. Komentatorski duo Borota i Močibob podsećaju se dana kad je „spoljni zid sankcija“ sprečio „Plave“ da igraju na poslednjem prvenstvu pre raspada zemlje, iako su se kvalifikovali kao prvi i iza sebe ostavili buduće evropske prvake Dance.

Usput ćemo nakratko proći i prethodno Prvenstvo 1988. i čuvene makazice Van Bastena. Saznaćemo i zbog koga je Borota pao tiket na kvotu 1.25, ali i što je još važnije – kolika je bila uplata! Fudbalske igre za zelenim stolom, kraj Jugoslavije i Sojvetskog Saveza, uspon i pad legendarnog Marka van Bastena i još mnogo toga u novoj epizodi Fudbalskog kutka! Otkrij kako je jugoslovenskom fudbalu naneta jedna od najvećih sportskih nepravdi, kako se domaćin Danska provukla do titule, ali, pošto nevolja nikad ne dolazi sama, i kako se Borota obračunao sa Močibobom zbog otkrivanja „Zagrebačke afere“.

Naš novinarski virtuozni duo najavljuje otkrivanje još nekih afera i sravnjivanje računa posle Korone. Situacija se "zakuvava", i to samo na Meridian sport TV YouTube kanalu!

Budi uz Meridianbet, jer te kao i uvek čekaju najbolji bonusi, najveće kvote za kladjenje i neverovatne nagrade.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apis

    29. april 2020 | 14:49

    Te 1992. godine smo imali najubojitiji tim u Evropi. Kakvi asovi su cinili okosnicu nase ekipe poput Piksija, Savicevica, Mijatovica, Jugovica itd. I oni koji su bili u kvalifikacijama iza nas su i osvojili. Tada zvezda Danske reprezentacije Brajan Laudrup. Velika nepravda ucinjena za nasu malu i napacenu zemlju.

  • Sindjelic

    29. april 2020 | 14:52

    Do sada i najbolja tema, tacnije najbolje razdoblje "fudbalskog kutka" Jedan tuzan period naseg reprezentativnog fudbala gde nam je oduzeto pravo da mozda i poslednji put pokusamo biti najbolji...

  • vlada

    29. april 2020 | 16:00

    Hahaha kakvi su to kraljevi,koja tema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA