≫ 

Nisam hteo da se zna za donaciju: Komnen Andrić o velikodušnoj pomoći za svoje rodno mesto

Sjajan gest našeg napadača!

  • 1
Komnen Andrić Foto: MN Press

Fudbaler Dinama iz Zagreba, Komnen Andrić, velikodušno je pomogao svom rodnom Baljevcu na Ibru.

On je insistirao da donacija ambulanti u rodnom mestu ostane anonimna, ali su sugrađani želeli da mu zahvale javno - to je objavio Alo, a Komnen je za naš portal potvrdio priču.

- Preneli su mediji, iako sam tražio da se to ne prenese, ali su ljudi iz mog mesta, koji su zaposleni, to izjavili. Šta da se radi, ne želim puno da pričam o tome, to je pomoć  za moje mesto i nadam se da sam im malo barem olakšao - kaže Andrić za Telegraf, koji je usput objasnio i kakve ga mere čekaju u Hrvatskoj, gde sada igra na pozajmici iz Dinama, u Interu iz Zaprešića.

- Što se tiče planova za Hrvatsku, trenutno sam u karantinu još 10-ak dana, za sada, kako stoje stvari, igrači su počeli da treniraju individualno, na razdaljini od više od jednog metra, uz zabranu udaranja lopte glavom.  Mi radimo sve po instrukcijama Saveza, ali se još ništa ne zna oko prvenstva, da li će se i kako će se nastaviti - naše je da slušamo instrukcije i čekamo dalje direktive Fudbalskog saveza Hrvatske.

Andrić je u Dinamo došao 2019. upravo iz Intera iz Zaprešića, a prethodno je branio boje kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Belenensesa i Žalgirisa.

Video: Napadač Dinama iz Zagreba želi u reprezentaciju Srbije!

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    29. april 2020 | 22:58

    Brate Srbine neka se zna nije vazno.Kad mogu tudjmanovci da budu u Beogradu igraj i ti posteno u Zagrebu.Nista ne krades neka te sreca prati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA