≫ 

Miha zatražio od UEFA da izbaci Sporting iz Evrope: Nisu me isplatili!

Trener Bolonje kaže da je dobio samo mali deo od 3 miliona evra koliko mu duguju i da će ići do kraja u borbi za ono što mu pripada

  • 7
Siniša Mihajlović Printskrin: Instagram/Džon Makaluzi

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović poslao je danas dopis u UEFA u kome je zatražio da se Sporting iz Lisabona izbaci iz Evrope, pošto mu do današnjeg dana, kada ističe rok, nije isplatio 3 miliona evra na ime odštete zbog prerano raskinutog ugovora.

Iako su vodeći portugalski sportski mediji objavili juče, čak i uz citat izvora iz Sportinga, da je klub isplatio kompletno dugovanje Mihajloviću, to se očigledno nije desilo pa je trener Bolonje posegao za drugim merama.

- Sporting mi do današnjeg dana nije isplatio novac. Od početka godine, otkako je dugovanje postalo pravosnažno, Portugalci su se konstantno trudili da odlože isplatu. U poslednjih nekoliko meseci dostavili su mi nekoliko predloga za poravnanje, ali mi je bilo jasno da je to samo način da se odloži isplata duga.

- Zato sam i odlučio da potražim pomoć od UEFA. Tek tada počeli su da mi isplaćuju deo po deo. Ipak, ponašanje Portugalaca je neprihvatljivo i insisitraću od UEFA da mi isplate celu svotu. Idem do kraja, čak i po cenu da to znači izbacivanje Sportinga iz evropskih takmičenja - rekao je Mihajlović.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je dobio spor protiv Sportinga na Arbitraži u Lozani, nakon što je u leto 2018. smenjen posle samo 12 dana na kormilu lisabonskog velikana.

Posle višemesečnog postupka Portugalcima je naloženo da mu do 30. aprila isplate 3 miliona evra na ime odštete za prerani raskid saradnje.

Video: Miha u Beogradu, stigao na proslavu FSS-a sa kumom Dekijem Stankovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    30. april 2020 | 16:32

    Miha sigurno dobija lovu!Sa ovim stvarima nema zezanja u modernom svetu fudbala!Piitanje je kome ja da se zalim???gazda mi duguje 4 mrčne plate!

  • Mikula

    30. april 2020 | 19:56

    Tooooo Miho do kraja ih teraj tvoje su posteno si zaradio.

  • Sicoo

    30. april 2020 | 16:51

    Kao da je to neka lova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA