≫ 

Paulo nije bio pozitivan četvrti put na korona virus: Devojka napadača Juvea pobija tvrdnje medija

Argentinka kaže da još čekaju rezultate poslednjeg testiranja

  • 0
Foto: Instagram / Paulodybala

Orijana Sabatini, devojka napadača Juventusa Paula Dibale, poriče tvrdnje medija da je Argentinac nedavno bio pozitivan na korona virus četvrti put u poslednjih mesec i po dana.

Informaciju koju je objavio španski TV program El Čiringito, preneli svi svetski mediji, ali pratilja prvotimca šampiona Italije kaže da to nije istinita.

- Paulo još nije dobio rezultat poslednjeg testa. Moramo da sačekamo. Ne znam odakle dolaze ovakve glasine. Čim budemo znali rezultate odmah ćemo ih bjaviti. Lično, na poslednjem testu sam bila negativna, ali u slučaju Paula nismo potpuno sigurni kakva je situacija - rekla je Orijana za argentinski Kanal 9.

Prva informacija da su Dibala i njegova devojka pozitivni na korona virus pojavila se 21. marta.

Kasnije je napadač Juventusa isticao da mu se stanje popravilo, da bi početkom aprila Sabatinijeva obelodanila da je Paulo opet bio pozitivan na korona virus.

O njegovom problemu raspravljali su čak i vodeći italijanski virolozi koji kažu da nije iznenađenje da se korona virus dugo zadržava u organizmu.

Video: Veselo u domu fudbalera Juventusa: Grmi Mile Kitić dok igra tenis sa drugovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA