≫ 

Kako se Rise osvetio siledžiji koji ga je tukao u školi: Ja šampion Evrope, on radi u Mekdonaldsu

Interesantna priča Norvežanina

  • 12
jon arne rise Foto: youtube/Bein Worldwide

"Osveta se servira hladna", krilatica je kojom se rukovodio i norveški fudbaler Jon Arne Rise kada je rešio da svede račune sa siledžijom koji ga je maltretirao u školskim danima. Odabrao je idealan trenutak za tako nešto: malo posle osvajanja Lige šampiona sa Liverpulom u sada već čuvenom finalu protiv Milana, nakon 3:3 i boljeg izvođenja penala.

Nekoliko dana posle čarobne večeri, Rise se vratio u domovinu, i tamo, u jedom od Mekdonaldsovih restrorana naručio obrok, jer je dobro znao koga će tamo sresti.

Imao je informaciju da upravo u tom restoranu radi njegov poznanik iz detinjstva za koga ga ne vežu lepe uspomene.

- Jedan lik koji me je maltretirao kad sam bio klinac je radio u tom Mekdonaldsu. Nemam ništa protiv toga, to nije loše, ali ja sam tada upravo postao evropski prvak - priseća se Rise za kanal "Stadium Astro".

- Naručio sam "hepi mil" da izrazim svoja osećanja. On je video mene, ja sam video njega. Sve mu je bilo jasno. Dobio sam hranu i otišao iz restorana. Bilo je zaista sjajno videti njegov izraz lica... U sebi sam govorio "pravo tebi u facu" - ispričao je Rise ovu zanimljivost iz svog života.

Video: Delija ovekovečio pobedu nad Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA