Milan poslao ponudu Luku Jovića: Rosoneri skoro prepolovili sumu koju je platio Real

Krenuli su u lov

  • 6
Foto: Luka Jović Foto: MN Press

Fudbalski klub Milan je poslao ponudu za špica Real Madrida Luku Jovića, javlja italijanski Medijaset.

Jović je pre manje od godinu dana došao na Santjago Bernabeu za 60 miliona evra iz Ajntrahra, a Rosoneri sada nude skoro upola manje novca - 35 miliona plus bonusi.

Žele da upare Jovića sa Rebićem jer su Luka i Ante igrali zajedno u Nemačkoj sa velikim uspehom.Uz Filipa Kostća, Mijata Gaćinovića i Sebastijana Halera bili su okosnica tima koji je igrao polufinale Lige Evrope.

Iako je hrvatski internacionalac za sada na dvogodišnjoj pozajmici, uprava Milana radi na tome da on trajno pređe u prestonicu mode.

Jović je u Ajntrahtu nemilice rešetao protivničke mreže, dao je gol i Čelsiju lani u polufinalu Lige Evrope, ali je ove sezone na 24 meča tresao mrežu samo dvaput.

Otud interesovanje Milana da za prilično nisku cenu uzme kvalitetno pojačanje i podigne mu cenu kroz veću minutažu od one koju je Luka dobio u Madridu.

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    2. maj 2020 | 18:14

    Nadam se da je ovo samo neslana sala. Gde ce on u Italiji da se snadje kad nije mogao u Spaniji. Samo vrhunski napadaci mogu u Italiju.

  • Loncari

    3. maj 2020 | 09:48

    Samo nazad za Frankfurt

  • Struka

    3. maj 2020 | 07:52

    On sad da se vrati i u zvezdu ne bi mogao da se vrati u staru formu,udarila para u glavu i samo o tome razmišlja a i sofija mu zavrtela pamet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA