≫ 

Hrvatski golman pred transferom karijere

Simon Sluga golman Lutona mogao bi da pređe u istanbulski Bešiktaš

  • 1
Simon Sluga Printskrin: Youtube

Simon Sluga, hrvatski golman koji trenutno brani za Luton Taun, jedan je od prioriteta turskog velikana Bešiktaša koji se želi pojačati na poziciji čuvara mreže.

Bešiktaš će Lorisa Karijusa vratiti u Liverpul i sada traži novo ime za poziciju prvog golmana, a Sluga se čini kao dovoljno dobra i jeftina opcija.

Sluga je u Luton otišao iz Rijeke. Rijeka je prodala Slugu u Englesku za 1,7 miliona evra odštete, ali u kupoprodajni ugovor ugradila i klauzulu od daljnje prodaje. Nije poznato u kojem postotku, ali obično se radi o 10 do 20 posto budućeg transfera.

- Svi žele igrati u klubu kao što je Bešiktaš. Ne znam ništa o tome da me žele, ali lepo je to čuti. Iako, ponavljam, niko me nije kontaktirao - rekao je Sluga čiju izjavu prenosi turski Fotomac.

Simon Sluga je ove sezone odigrao 2250 minuta u 25 utakmica i primio je 43 gola. Prema Transfermarktu Sluga vredi 950 hiljada  evra, a iznos koji bi Bešiktaš bio spreman platiti nije poznat.

Video: Tavamba: Odlazim iz Partizana, ali ga nosim u srcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    2. maj 2020 | 18:49

    Prezime mu predvidja sjajnu karijeru😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA