Kanabis na fudbalskim dresovima - moguće je

Tako bar tvrde engleski mediji

  • 0
Britian Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Nedugo nakon što je objavljeno da je partnerska kompanija bokserskog šampiona Majka Tajsona zainteresovana za kupovinu prava na ime stadiona Kamp Nou, stiže nova - Tajson je bi da sponzoriše Everton.

Karamele su u pregovorima sa kompanijom SwissX u vezi sa sponzorskim ugovorom koji bi ime ove kompanije stavio na dres liverpulskih plavih.

Ovo bi bio prvi dogovor jednog premijerligaša sa firmom koja se bavi proizvodnjom proizvoda od kanabisa.

- Sada smo u pregovorima sa Evertonom u vezi sa imenom na prednjoj strani njihovog dresa. Kontaktirali su me i već dostavili dizajn za kojim nisam baš "lud", ali izgledaće lepo - kaže izvršni direktor SwissX firme Dejvid Alki.

Sadašnji sponzor dresova Evertona je dogovorio sa klubom da se ta saradnja prekine u februaru.

- Bila je teška odluka, ali ona koja će nam omogućiti da najbolje izađemo u susret svom komercijalnom planu i prigrabimo nove prilike koje nam se otvaraju - naveli su iz Evertona o prekidu starog ugovora.

Mada još uvek nije potvrđeno ko će zaista biti novi sponzor, u Karamelama tvrde da ne bi želeli da to bude kompanija koja se bavi klađenjem ili igrama na sreću.

Video: Milivojević otkrio pozadinu izbacivanja iz reprezentacije: Nisu mi oprostili za Baneta Ivanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA