≫ 

Stankovićev gol sa pola terena 4. najlepši u istoriji Lige šampiona: Deki se oglasio o majstoriji

Frans fudbal nije zaboravio strašan volej

  • 9
Stanković slavi gol protiv Šalkea sa saigračima, Foto: Printscreen Youtube

Gol Dejana Stankovića sa pola terena u dresu Intera protiv Šalkea 2011. godine proglašen je za četvrti najlepši u istoriji Lige šampiona, u anketi uglednog francuskog lista Frans fudbal.

List bira 50 najlepših golova od 1992. do danas, a iza Stankovićevog ostali su brojni fenomenalni golovi, uključujući i pogodak Dejana Savićevića za Milan u finalu protiv Barselone 1994, koji je zauzeo 14. mesto.

- Lepo je videti da je ovaj gol praktično postao deo istorije Lige šampiona i fudbala u celini. To su momenti za ponos i zadovoljstvo i naravno, veoma mi je drago kada budu potvrđeni i kroz ovakve izbore. Takvi potezi ostaju zauvek - rekao je Stanković Tanjugu.

Taj pogodak doduše nije pomogao Interu da pobedi Šalke pošto je nemački klub preokretom uspeo da savlada "neroazure" sa 5:2 i eliminiše tadašnjeg šampiona Evrope iz daljeg takmičenja.

Kasnije u nedelju popodne ili u ponedeljak biće proglašena tri najlepša pogotka.

Video: Nikola Maksimović pred novim ugovorom Napolija u doba korone

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. maj 2020 | 17:02

    Све што је најбоље долази из Звезде...Деки, играч Звезде, Дејо, и он, најбољи навијачи, кореографије...светлосну годину смо далеко испред било ког другог...мада би неки, а нарочито из 32 загорске волели да су признати и поштовани као ми...

  • Fljanmurtari

    3. maj 2020 | 18:51

    100 je bolji gol sto je dao Sasa Ilic Realu

  • Buljko

    3. maj 2020 | 17:11

    Me znam ko je na listi ali najbolji gol ikada u ligi šampiona dao je Brešano iz Fiorentine,makazice sa 25 metara,nema razloga da prave ove izbore kada ko je video ijednom taj gol uopšte nema dilemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA