≫ 

Hari "u glavi" nije na mestu: Berbatov o Kejnovoj bolnoj tački iz Totenhema

U mom slučaju odlazak nije bila laka, ali je prava odluka, tvrdi Bugarin

  • 0
Totenham, Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

Bivši bugraski napadač Dimitar Berbatov uporedio je svoj potez i prelazak iz Totenhema u Mančester junajted sa okolnostima u kojima se sada našao Hari Kejn.

Berbatov je u Junajtedu igrao sa velikim uspehom jer je bio deo ere Aleksa Fergusona u godinama kada su se nizali Liga šampiona, Premijer lige i ostali trofeji do Dimitrovog odlaska 2012.

Odlazak u Junajted je prema njegovim rečima bio poslednje što je mogao da uradi, ali je uradio.

- Poslednji korak za mene je bio prelazak u Mančester junajted i znao sam da ću razočarati mnoge, posebno navijače Totenhema, ali sam pratio svoj put - kaže Berbatov za BBC.

Ističe da zbog navedenog i Kejn mora da razmisli o svemu pošto kao strelac 181 gola na 278 utakmica za Spurse, jednom mora da misli i na sebe.

- Znao sam da ako propustim priliku, sledeće možda neće biti. To je tako u fudbalu. Ponekad morate da donosite teške odluke.

Berbatov zbog nedostatka trofeja misli da Hari mora da "preseče".

Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

- Ista situacija se sada dešava i sa Harijem Kejnom, potpuno identična. On je u istim okolnostima koa što sam bio ja i počeo je da postavlja pitanja pa njegova "glava" nije na pravom mestu. Moja nije bila. Tako je i sa Kristijanom Eriksenom. Nije bio prisutan u poslednjih nekoliko utakmica. Gledao sam ih i video da nije tamo - kaže Berbatov.

Kejn je nedavno i rekao da bi otišao iz Totenhema ako klub ne nastavi da napreduje.

Sa Poketinom kao menadžerom je to radio nekoliko godina, igrao i finale Lige šampiona, sada sa Žozeom Murinjom ne deleuje baš tako.

- Kejn je u istoj situaciji. Ako iole ima istine u glasinama, sve je u glavi 100 posto. Manjak trofeja je glavni problem za igrače kakav je Kejn. Ne postaje mlađi. Hoće da se osvrne unazad i vidi da je osvojio trofeje. Kada vidim Totenhem kako igra protiv Junajteda sada, iako na papiru ima jače fudbalere, i dalje idu tamo i igraju sa strahom - objasnio je Bugarin.

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA