≫ 

Iz Juventusa priznali da "jure" Artura, pa oduševili navijače: Bufonu novi ugovor, ostaje i dogodine

Barselona i Juventus su za leto planirali i pripremali zanimljivu trampu, a posle otkrića portala "Goal" ovaj plan su potvrdili iz Torina

  • 0
Đanluiđi Bufon Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Fabio Paratići je kazao da je njegov Juventus u otvorenim pregovorima sa Barselonom u vezi sa prelaskom Miralema Pjanića u Barsu.

U suprotnom smeru bi stigao vezista Artur. On je želja trenera torinskih crno-belih Mauricija Sarija koji je pratio njegov razvoj od dolaska iz Gremija pre dve godine.

- Pričamo sa njima, ali pričamo i sa drugim velikim klubovima. Biće ovo čudno leto, trebaju nam ideje, razmene i druge nove stvari na tržištu igrača - rekao je Paratići za italijanski Skaj.

Iako se Arturu možda ne bi dopao ovaj potez njegovog kluba jer želi da ostane u Kataloniji, malo se i pita o tome. Barselona navodno želi da kupi Lautara Martineza iz Intera na leto i zbog toga se rešava velikog broja igrača.

Priča se da bi čak do osam njih moglo da ode iz kluba uključujući i one koje smo već spomenuli u posebnoj vesti - Luis Suarez, Antoan Grizman i Usman Dembele.

Kada je reč o Juventusu, tu je situacija nešto drugačija jer Paratići kaže da bi zadržao neke igrače, a najavio je da se legendarni golman Đanluiđi Bufon još uvek ne povlači.

- Iguaina bismo zadržali jer je sjajan momak i imao je odličnu sezonu. Bufon i Kjelini će takođe ostati i hoćemo da budu deo našeg tima i sledeće godine. Oni će uskoro potpisati nove ugovore. Sa Dibalom pregovaramo o novom ugovoru i njega želimo na dugo godina - istakao je Paratići.

Video: Bojan Đorđić: U Švedskoj nema policijskog časa, ali svi poštuju samoizolaciju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA