Ronaldo maskiran stigao u Torino: Paparaci ga pratili u stopu, imao muke s privatnim avionom

Portugalac je posle dva meseca ponovo u Italiji

  • 0
Kristijano Ronaldo, privatni avion, aerodrom Ronaldo se ukrcava u svoj privatni avion na Madeiri; Foto: Provimedia

Kristijano Ronaldo se vratio u Torino posle dva meseca provedenih u Portugaliji na Madeiri. Zvezda Juventusa je napustila Torino još početkom marta, nakon što mu je majka doživela moždani udar. Ispostavilo se da je ubrzo u Italiji buknula epidemija korona virusa, pa je odlučio da ostane u svom rodnom mestu u karantinu, umesto da se vraća u leglo zaraze u Evropi.

Posle dva meseca, situacija u Italiji je znatno bolja, pa se očekuje da od početka sledeće nedelje i klubovi počnu sa treniranjem za nastavak sezone.

Tako je i Ronaldo posle manjih problema sa privatnim avionom koji košta 23 miliona evra, koji nije dobijao dozvolu za poletanje, na kraju ipak stigao u Torino oko 22.30.

Italijanski mediji sačekali su ga na aerodromu i pratili su svaki njegov korak po dolasku u Italiju, gde mu je društvo pravila devojka Georgina Rodrigez i njihova deca.

Ronaldo i Georgina su na licima imali maske, kao i ostali koji su bili u njihovoj pratnji i vodili njihovu decu.

Nekoliko automobila čekalo ga je na aerodromu, nakon čega su pokupili Ronalda i sve koji su s njim putovali, kao i njihove stvari i otišli u rezidenciju najboljeg fudbalera Juventusa.

Juventus trenutno ima bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Lacio posle 26 kola Serije A.

Još nije poznato kada bi fudbal u Italiji mogao da se nastavi, ali postoje indicije da će treninzi biti omogućeni igračima od ponedeljka.

Ronaldo i Georgina su dva meseca proveli u njegovom rodnom mestu Madeiri, najpre su bili u njegovom privatnom hotelu, a zatim i u vili koju je iznajmio u izolovanom selu.

Sve vreme su trenirali tokom karantina, pa nema dileme da će se vratiti u zavidnoj formi.

Georgina je tokom karantina objavljivala i seksi fotografije koje su sasvim sigurno dodatno motivisale Ronalda i popravile mu raspoloženje.

Pogledajte i kako trenutno izgleda tabela Serije A:

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA