Sanogo se mučio s trakama, Italijan mu pritekao u pomoć: Drugi trening Zvezde posle epidemije korone

Pogledajte kako se treniralo na Marakani, gde je ponovo viđen rad u nekoliko grupa pošto je maksimalno dozvoljeno da u jednom trenutku na terenu bude 10 ljudi

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa treniranjem, nakon što je odlukom Vlade sportskim klubovima dozvoljeno treniranje na otvorenom. Crveno-beli su se nastavili da rade u grupama, pošto je maksimalno dozvoljeno da na terenu u jednom trenutku bude 10 ljudi, uključujući i trenere.

Zvezda je na svom zvaničnom kanalu objavila kako je izgledao trening, u okviru koga su igrači radili sa kondicionim trenerom Italijanom Federikom Panonćinijem.

Radile su se različite vežbe s tegovima, kao i sa trakama za istezanje.

Trening je obavio i Seku Sanogo, pojačanje crveno-belih iz zimskog prelaznog roka, koji nije imao priliku da debituje, jer se povredio već na pripremama i tek je nakon pauze zbog korona virusa uspeo da se oporavi.

Upravo on je imao malih poteškoća sa trakama za istezanje, nije znao kako tačno treba dauhvati njihov kraj, pa je morao u pomoć da mu pritekne Panonći i da mu objasni šta tačno treba da radi.

Sanogo je kasnije malo i proćaskao sa Boaćijem dok su se zajedno istezali jedan do drugog na propisanoj distanci koja mora da bude između dve osobe na treningu.

Video: Kako je izgledalo prvo okupljanje Zvezde? Stanković vodio trening u tri grupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA