≫ 

Ronaldo i Bejl su 2013. bili Junajtedovi 99 odsto, Fergi rekao da ostaje, a onda se desio taj dan

Dan kada je Fergi u svlčaionici šokirao igrače

  • 1
Aleks Ferguson i Patris Evra Foto: Guliver/ Laurence Griffiths/Getty Images

Nekadašnji levi bek Mančester junajteda Patris Evra priznao je da je Aleks Ferguson bio blizu da 2013. godine vrati Kristijana Ronalda na Old Traford, a s njim u "paketu" da dovede i Gereta Bejla.

Francuz je govorio u jednom podkastu za zvaničan sajt Đavola i tom prilikom je otkrio kako je Fergi spremao moćan Junajted. Međutim, vrlo brzo legendani Škot je otišao u penziju

- Znate, kada govorim o najtežim momentima u mojoj karijeri u Junajtedu, mislim da je u pitanju baš taj kraj 2013. godine kada je Ferguson otišao. Dve nedelje pre toga svi mediji su pisali o njegovoj penziji. Ali mi je rekao: "Patris, nikada se neću povući. Biću ovde još 10 godina." - otkriva Francuz i dodaje:

- Ubeđen sam 99 odsto da ćemo ovog leta dovesti Ronalda i Bejla. To su dvojica igrača koji mi trebaju da ponovo osvojimo Ligu šampiona. Ronaldo mi je, kada smo razgovarali posle, priznao da se vraća u Junajted, da je rekao "da" šefu.

Ipak, kao što je poznato. Ronaldo i Bejl nisu došli u Junajted. Niti je Ferguson ostao na klupi.

- Dve nedelje posle tog razgovora stigao sam u trening centar i video sve te kamere i novinare. Pomislio sam da je neko nešto ozbiljno zabrljao. Međutim, nama igračima je rečeno da ostanemo u svlačionici i da Ferguson želi da priča sa nama. Došao je i rekao da mu je žao, da mora da se povuče jer je potreban ženi. Posebno se izvinio Van Persiju i Kagavi zato što je njih poslednje doveo - priznao je Evra i nastavio:

Ser Aleks Ferguson Foto: screenshot/youtube.com/Manchester United

- Nisam mogao da verujem. Vozim se kući, a ne znam kuda idem. Žena me pita: "Šta se desilo?" Odgovaram joj da je Ferguson otišao u penziju, a ona će: "To su dobre vesti. Sada znam da sledeće godine idemo." Rekao sam joj: "Ja ne igram za Fergusona. Igram za klub, za grb, za navijače, menadžera i saigrače. Ferijev odlazak sigurno neće biti razlog zašto ću da odem iz kluba."

- Bio je to težak dan. Zbog moje filozofije sa Fergusonom. Nikada se nisam bojao Fergija, ali jesam da ću ga razočarati. Da ću odigrati loš meč i izneveriti ga.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA