≫ 

Povređeno mi je koleno, doktori ne znaju šta se dešava: Muke bivšeg beka Partizana u poljskoj Koroni

- Šalju me od jednog do drugog lekara, svako ima neko svoje mišljenje, a problem nikako da se reši - kaže Nemanja G. Miletić

  • 2
Nemanja G Miletić, FK Partizan Nemanja G. Miletić; Foto: Marko Jovanović

Pojedini poljski mediji objavili su u utorak da je nekadašnji levi bek Partizana Nemanja G. Miletić dobio otkaz u tamošnjem provoligašu Koroni Kilce i da je sa njim, kao i još četvoricom fudbalera ugovor već raskinut.

Međutim, u izjavi za Telegraf.rs Miletić ističe da to nije istina i da je zvanično i dalje igrač Korone.

- Nisam još raskinuo ugovor, ne znam otkud se to odjednom pojavilo, bilo mi je čudno kada sam pričitao, jer sam još u Poljskoj i član sam Korone. Cinjenica je da nismo na istim talasnim dužinama, razgovaram sa čelnicima kluba i postoji i ta opcija rastanka, ali da ne prejudiciramo događaje. U glavi mi je da bi to možda bila dobra solucija, jer moram da rešim problem koji se ovde pojavio, a koji očito oni ne mogu da reše - kaze Miletić za Telegraf.rs.

Levi bek objašnjava o čemu se zapravo radi.

- Kuburim već duže vreme sa povredom koju doktori u Poljskoj očito ne mogu da reše. Šalju me od jednog do drugog lekara, svako ima neko svoje mišljenje, a problem nikako da se reši. Radi se o povredi kolena, zapravo, upali nekakve tetive, ali ne mogu da vam kažem precizno o čemu je reč, jer svaki put dobijem različitu informaciju. To dugo traje, gubim pomalo i strpljenje i možda je i rastanak najbolja opcija za sve.

Pojasnite?

- Smatram da je bolje da se možda sada rastanemo i da rešim problem, spremim se do leta i potražim novu sredinu, nego da čekam kao do sada što sam čekao, a ne pomeramo se sa "mrtve tačke". Zato ću pokušati da steknem slobodu i na leto probam ponovo da nađem klub, jer se u Koroni kockice očito nisu složile. Nisam razočaran zbog toga, prosto je takvo činjenično stanje i bolje je za obe strane da nastavimo svako svojim putem - zaključio je Nemanja G. Miletić.

Podsetimo, 28-godišnji Lozničanin je prošlog leta otišao u Poljsku kao slobodan igrač iz Partizana.

Video: Uf, ovo boli! Ragbista zaradio bizarnu povredu, kroz rupu ispod usne izlazi voda

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    6. maj 2020 | 08:47

    Ma gde nađe da odes BAS U KORONU. Brz oporavak ti zelim

  • DDF

    6. maj 2020 | 07:24

    Miletic i Miljkovic...dva najgora dva igraca u zadnjih 20 godina,koji su nosili dres Partizana..😏😏😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA