≫ 

Partizan testirao fudbalere i stručni štab na korona virus

Radi se o preventivi, kako bi ekipa u miru mogla da se priprema za nastavak sezone

  • 2

Kako smo sinoć i najavili, fudbaleri Partizana su danas, u prepodnevnim časovima, testirani na korona virus kako bi bez bojazni mogli da nastave sa pripremama za nastavak sezone. Test je takođe obuhvatio i ceo staf oko prvotimaca.

Radi se o preventivnom testu, kome su podvrgnuti svi fudbaleri kluba iz Humske, ali ne samo oni, već i svi ostali koji imaju bilo kakav kontakt sa njima tokom boravka u sportskom centru Partizana u Zemunu, u kome ekipa trenira od minulog ponedeljka..

Dakle, na testiran je i kompletan stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem, medicinski tim, ekonomat, deo zaposlenih koji trenutno pomažu pri radu prvotimcima, osoblje iz kuhinje, koje će pripremati hranu kada počnu zajednički ručkovi, ali i, recimo PR ekipe - Biljana Obradović i klupski fotoreporter Miroslav Todorović, koji su takođe u neposrednom i svakodnevnom kontaktu sa igračima.

Fudbaleri crno-belih će takođe obaviti i medicinske testove na osnovu kojih će, pak, biti napravljen plan priprema za nastavak takmičarske sezone, koji se očekuje krajem tekućeg meseca.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivkoni

    6. maj 2020 | 10:36

    Koliko njih bi bilo pozitivno na komplekse kad bi bili testirani!!!

  • Zivkoni

    6. maj 2020 | 10:30

    Koliko bi oni bili pozitivni na komplekse kad bi te testirali!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA