Video je da sestra gubi kosu i da je u bolnici: Jovićeva majka o Luki i zašto danas plače zbog njega

Lukina majka je govorila i o teškoćama koje su u krajnjoj liniji oblikovale i srpskog fudbalera

  • 1
Luka Jović Foto: MN Press

Svetlana Jović, majka fudbalera Real Madrida i reprezentacije Srbije Luke Jovića kaže da je njenog sina ka uspehu pogurala i jedna loša okolnost.

Porodica Jović se svojevremeno skupa borila protiv leukemije koju je dobila Lukina sestra Miljana.

- Luka je bio dosta mali ali mislim da je mogao da shvati težinu situacije kada je njegova sestra bila bolesna. Video je da je nema kod kuće, da je izgubila kosu, znao je da je u bolnici. Verujem da je taj period uticao na to da brže odraste i sazri kao ličnost. On je dobio dodatnu snagu nakon tog perioda i želju da uspe i napravi veliku karijeru - opisala je Svetlana Jović u emisiji "Majke šampioni" na Areni sport.

On je kazala i da Luka nije voleo da uči, kako je njemu i njegovom ocu Milanu glava često bila u torbi, kako gleda na njegov emotivni život...

- Možda je otac bio prvi koji je primetio talenat, da Luka u tom uzrastu zna više toga sa loptom od njegovih vršnjaka. Mnogo rano je otišao od kuće. Svaki dan ga pozovem, pitam ga šta radiš, kako si, on mi kaže dobro sam. A da li je zaista dobro? Pa pomislim koliko ga dugo nisam videla, koliko sam ga poželela, koliko mi nedostaje... I onda počnem da plačem - kaže Jovićeva majka.

Treću epizodu emisije "Majke šampioni" Arena emituje u sredu uveče od 21 sat.

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA