≫ 

Bivši igrač Milana i Juventusa otišao u penziju: Pre 4 godine je igrao i protiv Zvezde u Beogradu

Matri rekao zbogom fudbalu

  • 0
Alesandro Matri Foto: MN Press

Italijanski napadač Alesandro Matri odlučio je da završi karijeru u 35. godini života, i to kao fudbaler Sasuola na pozajmici u Breši!

Čovek koji je celu svoju karijeru igrao u Italiji i koji na svom kontu ima osam pozajmica, otkrio je razloge povlačenja sa fudbalske pozornice.

- Ostvario sam svoje snove. Kada sam počinjao, nisam misliio da ću imati karijeru koju sam imao i da ću osvojiti tri Skudeta. Ne mogu da se žalim kako je sve prošlo, ali sada sam na kraju puta. Do ove odluke sam došao nakon što sam sagledao poslednjih šest meseci u Breši - rekao je Matri za Skaj Sport i dodao:

- Izgubio sam podsticaj i nisam se osećao dobro na terenu. Nije u mom karakteru da ostanem u klubu kome ne mogu da doprinesem ono što je potrebno. Nakon što se pozajmica završila, nisam dobio previše ponuda, a one koje su stigle nisu bile ubedljive. Izabrao sam da ne pravim budalu od sebe. Nedostajaće mi život fudbalera, ali jedino velika ponuda može ponovo da me pokrene.

Matri je tokom karijere igrao za Milan, Kaljari, Juventus, Fjorentinu. Đenovu, Lacio, Sasuolo i Brešu, a sa crno-belima iz Torina osvojio je tri Skudeta.

Pre četiri godine je "gazio travu" i na Marakani, kada je u dresu Sasuola igrao protiv Crvene zvezde.

Za reprezentaciju Italije je upisao sedam mečeva i postigao je jedan gol, i to baš na debiju protiv Ukrajine u martu 2011. godine.

Video: Legendarni Roberto Bađo nahvalio Novaka Đokovića: On je klasa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA