≫ 

Povratak na teren otkriva gorku istinu i otvara neka pitanja: Još četvorica zaraženih u Sampdoriji

Sampdorija nije htela da ih imenuje

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Tek što je trebalo otvoriti trenažni centar Glorijano Munjaini u Boljasku, stigla je loša vest iz tabora Sampdorije. Jedan od četvorice igrača je prethodno testiran kao negativan, a ispostavilo se da ima virus u sebi.

- Sampdorija obaveštava da je tokom testiranja igrača otkrila tri nova pozitivna slučaja korona virusa, a još jedan se ponovljenim testiranjem potvrdio kao zaražen. Trenutno nema simptoma, a igrači su smešteni u karantin i biće pod stalnom prismotrom u skladu sa protokolom - navode iz kluba u četvrtak uveče.

Ova informacija stiže neposredno pošto je i Fiorentina objavila da ima šestoro zaraženih u timu i stručnom štabu, a u nedelji kada su Italijani dozvolili povratak treninzima.

Sampa je jedan od najžešće pogođenih klubova novim virusom jer je on već bio potvrđen kod još nekolicine igrača i članova kluba.

Odmah posle igrača Juventusa Danijelea Ruganija, javio se slučaj Manola Gabijadinija, a tu su i Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Torsbi i doktor Amedeo Baldari.

Ono što je posebno zabrinjavajuće i zbog čega se otvaraju nova pitanja jeste činjenica da su svi igrači u Italiji bili u karantinu u poslednja dva meseca pa nije jasno otkud im virus i sada.

Zbog toga se možda ispostavi da ni ovi rezultati nisu dobri, ili da se igrači nisu striktno držali pravila kako bi se zaštitili od infekcije COVID-19.

Video: Fudbaleri Herte ne poštuju mere: Šokantan video, Grujićevi saigrači uzburkali javnost u Nemačkoj

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA