Dok saigrači treniraju, Kristijano se još koji dan izležava: Ronaldo sa decom uživa u Torinu

Kjelini, Remzi i Bonući su se među prvima vratili treninzima

  • 0
Foto: Printscreen Instagram / cristiano

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo čeka priliku da se vrati na teren, a za sada se samo vratio u Torino sa Madeire.

Ronaldo je u Italiju stigao početkom nedelje i moraće da sačeka ukupno 14 dana pre nego se priključi ekipi, pa će nastaviti još koji dan da održava formu kod kuće zbog pandemije korona virusa.

To vreme zvezda Stare dame provodi sa svojom porodicom i podelio je fotografiju sa četvoro svoje dece: Kristijanom Žuniorom, Alanom Martinom, Evom Marijom i Mateom.

- Najveća ljubav - napisao je Ronaldo putem svog Instagram naloga. Njega po povratku na teren čeka priprema za odbranu titule pošto je Juventus bod ispred Lacija u Seriji A.

A čeka ga i Liga šampiona, jer je Stara dama odigrala samo jedan meč osmine finala sa Lionom pre nego što su sva veća takmičenja obustavljena.

Vlade širom Evrope su prošle nedelje najavile popuštanje restriktivnih mera od ove sedmice, pa su mnogi fudbalski i sportski klubovi sa Starog kontinenta dobili "zeleno svetlo" da mogu da se vrate trenažnom procesu.

Video: Najseksi navijačica Hrvatske zapalila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA