≫ 

Gazeta: Pjanić rekao da Barsi! Na pomolu velika transfer bomba

Ovih dana je interesantno na relaciji Torino - Barselona

  • 1
Juvaentus, Ajaks Foto: Tanjug/AP

Italijanska Gazeta donosi ekskluzivnu informaciju da je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić rekao "da" Barseloni!

Istu informaciju preneo je i pozdani Mundo deportivo, koji je najupućeniji u dešavanja u katalonskom klubu.

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Barsa zainteresovana za Pjanića, dok bi u suprotnom smeru mogao da pređe Artur.

Ipak, brazilski vezista ne namerava da napusti Barselonu, pa je rezervna opcija Katalonaca da ponudi Juventusu Rakitića i Artura Vidala.

Juve je Rakitića procenio na 60 miliona evra, a on ima i jednu od najvećih plata u ekipi Stare torinske dame, koja se kreću oko 7.5 miliona evra po godini, pa bi u vreme krize to bilo veliko rasterećenje za Bjankonere.

Ipak, Pjanićev pristanak na transfer ne mora ništa da znači ukoliko se klubovi na kraju ne dogovore i Juventus ne bude zadovoljan ponuđenom razmenom.

Prethodno se pojavila i informacija da Barsa umesto Pjanića želi Rodriga Bentankura ili Federika Bernadeskija, pa nema dileme da će naredni dani biti posebno zanimljvi kada su u pitanju ova dva kluba i potencijalne transfer bombe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA