Žander skinuo opremu Zvezde, obukao crno i otišao na ulični trening: Sprema se za transfer u Srbiji?

Brazilac je i dalje u Srbiji i unajmio je privatnog trenera da radi s njim, kako bi ostao fizički spreman

  • 11
Žander santana Foto: Instagram.com/janderribeirosantana

Crvena zvezda je tokom epidemije korona virusa uspela da se reši nekih od otpisanih stranaca, pa je tako raskinula ugovor sa Žanderom i Radživom van la Parom, a interesantno je da je Brazilac i dalje u Srbiji.

Žander se nije odlučio na odlazak u domovinu, već je tokom karantina i trajanja epidemije korona virusa ostao u Srbiji, a takva je situacija i dalje.

Trenutno je u Novom Sadu, gde je unajmio i privatnog trenera da radi s njim, ne bi li ostao u formi.

Na trenima FK Indeks iz Novog Sada, Žander je radio nekoliko različitih vežbi, a snimke i fotografije objavio je na svom profilu na Instagramu.

Za razliku od prethodnog dana, kada je takođe trenirao, ali u opremi Crvene zvezde, ovoga puta je bio u kompletno crnoj opremi.

Ostaje pitanje da li se možda Žander priprema za eventualni transfer u neki klub u Srbiji ili samo želi da ostane u formi dok se situacija ne normalizuje do početka letnjeg prelaznog roka.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) дана

Žander je u Zvezdi imao nekoliko solidnih partija, ali je ostao upamćen po katastrofalnom kiksu u Atini, kada je odigrao rukom u kaznenom prostoru i sprečio crveno-bele da se domognu proleća u Evropi.

Mnogi su ga tada na društvenim mrežama optužili da je prodao Zvezdu i da je "uzeo novac" i namerno odigrao rukom, neki su mu čak i pretili smrću, a on se oglašavao misterioznim porukama u kojima je citirao rečenice iz Biblije.

Nema sumnje, bilo bi interesantno videti Žandera u nekom od srpskih klubova naredne sezone.

Video: Sve greške Žandera za 10 minuta protiv Olimpijakosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca90

    8. maj 2020 | 14:36

    Očaj od igrača, nadam se da neće ponovo oblačiti zvezdin dres..

  • paja patak

    8. maj 2020 | 15:59

    Niste upravu jeste slazem se da je lose odigrao protiv olimpijakosa ali kljucni momenat je kada je iznudio crveni karton protiv kopenhagena a to je prelomni momenat za dalji razvoj zvezdinog puta u LS

  • PAOK

    8. maj 2020 | 14:32

    Shvatio covek koje su boje lepse. Uostalom, i zvezdin butik je danas vise crn neko crven. U nasem ni jedna majica nema crvenu IDEA-petokrakasku boju. Shvatili su i oni da su crno bele majice lepse, tu i tamo stave neku crvenu mrlhu na njih. Ahahahaaa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA