≫ 

Tragedija u Hrvatskoj: Mladi sportista poginuo u saobraćajki, HNS uputio poruku saučešća

Antonio Pervan, mladi hrvatski sportista i član futsal kluba HMNK Vrgorac koji se takmiči u elitnoj domaćoj ligi, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi

  • 0
Saobracajna nesreca, saobracajka, udes, zgazen pesak, trotoar, ulica, auto, pesacki Saobraćajna nesreća / Foto: Shutterstock

Mladi hrvatski sportista Antonio Pervan i član futsal kluba HMNK Vrgorac koji se takmiči u elitnoj domaćoj ligi, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi.

Ovu informaciju je potvrdila policijska uprava Splitsko-dalmantinska, kada je navela da se u petak 40 minuta posle ponoći u Vrgorcu desila teška nezgoda.

Pervan je u tom trenutku bio na mestu suvozača i stradao je od posledica sudara BMW-a i drugog putničkog automobila - Pežoa.

Povodom tužnih vesti, od svog igrača malog fudbala oprostio se najpre i klub Vrgorac, a potom i Fudbalski savez Hrvatske (HNS).

- U teškoj saobraćajnoj nesreći stradao je mladi igrač futsala Antonio Pervan. Hrvatski nogometni savez izražava duboko saučešće njegovoj porodici te njegovim prijateljima i saigračima. Počivaj u miru - piše u poruci Fudbalskog saveza Hrvatske.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
U teškoj prometnoj nesreći stradao je mladi igrač futsala Antonio Pervan. Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut njegovoj obitelji te njegovim prijateljima i suigračima. Počivao u miru. 🙏Објава коју дели Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) дана

Video: Ozbiljna saobraćajka na auto-putu, ima mrtvih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA